Motor Home Kopen

Het is mogelijk om op verschillende plekken een motorhome te kopen. Denk maar aan dealers van nieuwe en tweedehands motorhomes maar ook particulieren die hun camper willen verkopen. Op deze pagina kunt u lezen op welke manieren u een motor home kan kopen.

Nieuwe motor home

Er zijn verschillende motor home dealers in België waar u een camper kan kopen. Het merk dat de meeste mensen kennen is misschien wel Volkswagen. Verder zijn er ook andere motorhome dealers waar u terecht kunt voor een nieuwe of tweedehands camper. Dealers zoals Alpha Motorhomes, Dicar en Urbano verkopen campers. Ook zijn er website voor tweedehands motor homes als Kapaza, campersite, autolive en vele andere waar u terecht kunt.

Tweedehands motor home

Als u van plan bent om een tweedehands camper te kopen dan raden wij aan dat u genoeg informatie zoekt over de motor home die graag wil kopen. Komt u op een site een camper tegen en het is volgens u te mooi om waar te zijn dan is dat meestal ook zo. Leer de verkoper wat beter kennen en vraag of u een testrit met de camper kan maken. Wanneer dat geen probleem is luister dan goed naar de geluiden die de motorhome maakt. Hoort u geluiden die de camper niet hoort te maken dan mankeert er iets. Controleer ook of al het papierwerk in orde is. Het laatste wat u wil is duizenden euro’s investeren in een motorhome waarvan u niet lang kunt genieten.

Heeft u nog vragen over het kopen van een motor home, neem dan contact op met onze klantenservice.

Scroll to top