Motor Home verzekeringen

Net als uw auto moet u voor uw camper ook een verzekering afsluiten. Ook bij camperverzekeringen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende verschillende verzekeringen die allen een andere dekking bieden. Op deze pagina vertellen wij u alles over de verschillende motorhome verzekeringen. Ook geven wij u een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen die deze verzekering aanbiedt.

  • Ruwelka is gespecialiseerd in motorhome verzekeringen. Ruwelka heeft verschillende motorhome verzekering waar u uit kunt kiezen. Afhankelijk van uw motorhome en uw wensen kunt u kiezen uit Burgerrechtelijke aansprakelijkheid, Omnium, Rechtsbijstand, Reisbijstand plus motorhome < 3,5 ton en Reisbijstand motorhome > 3,5 ton.
  • ZAO.be zorgt ervoor dat uw motorhome optimal beschermd is. Het is bij zao mogelijk om uw camper tot maximaal €250 duizend te verzekeren, hierbij zijn ook fietsendragers, luifels en dakkoffers meeverzekerd. Bij zao heeft u ook de Engelse vrijstelling. ELke schade boven de duizend euro wordt door zao volledig vergoed. Ook krijgt u gratis bijstand indien u betrokken bent bij een ongeval.
  • Bij ZEV heeft u de goedkoopste motorhome verzekering waarbij u kunt genieten van de ZEV-voorwaarden. Wanneer u uw auto en motorhome bij zev verzekerd kunt u honderden euro’s per jaar besparen. Als u de camper niet het hele jaar door wil verzekeren dan is het ook mogelijk om het tijdelijk te verzekeren. In tegenstelling tot andere verzekeraars kunt u bij zev ook een omniumverzekering afsluiten voor tweedehands motorhomes. Ook als uw inboedel wordt gestolen bent u bij deze verzekeraar goed gedekt.

Via BMHC is het mogelijk om korting te krijgen bij een van de bovenstaande verzekeraars. Gebruik tijdens het aanvragen van een motorhome de kortingscode BMHC en krijg 10% korting op uw premie. Deze actie is tot 31 maart 2017 geldig.

Mocht u vragen hebben over een van de verzekeraars of de verzekeringen dan kunt u contact opnemen met ons contactcentrum.

 

Scroll to top